BİRAZ DA GÜLELİM(ÇOK GÜZEL YAAAAA)


Kavga faslı


Karımla alışveriş merkezinde dolaşırken birden önümüzden inanılmaz güzel bir kadın geçti. Nasıl oldu ben de anlamadım ama ilk defa bir kadına bu derece kilitlendim. Bu durumun farkında olan karımın şu sözleri ile kendime geldim. "Bakma faslın bittiyse kavgaya başlayalım!"


Nur topu
İşyerinde küpe takan erkek arkadaşımıza babasından yorum: "Bir zamanlar nur topu gibi oğlum vardı; nuru gitti, topu kaldı!"

Toplamda
Geçen gece nöbetteyken acile 3 yaşında, para yutmuş bir hasta geliyor. Babasına ne kadar yuttuğunu soruyoruz; "1 TL" diyor. Yapılan tetkikler sonucunda bir adet 50 Kuruş ve iki adet 25 Kuruş tespit ediyoruz. Baba bir şekilde haklı olduğu için sadece aramızda gülüşerek konuyu kapatıyoruz.

Mesaj alındı
"Seviyor musun?" dedim, "Seviyorum." dedi. "Ne kadar?" dedim, "Çok." dedi. "Ne kadar çok?" dedim. "Her akşam eve gelip dırdırını çekecek kadar çok..." dedi. Sustum...

Potansiyel müşteri
Kırmızı ışıkta durduğum anda yanımdan iki motosikletli ışık hızında ve tek tekerlek üzerinde geçti. Ben ağzım açık olayı izlerken yanıma yanaşan 112 ambulansından doktor camı açtı ve bana: ''Gördün mü bizim müşterileri... Hey maşallah!'' dedi.



1 Nisan şakası
1 Nisan sabahı kocamdan mesaj geldi; "Karıma akşama toplantım var diyeceğim. Hazırlan hayatım, yedi gibi gelirim." 1 Nisan şakası olduğunu bildiğimden, hemen cevap verdim tabii. "Aşkım kocamın akşama toplantısı varmış, ev müsait bekliyorum." Sinirden köpürmüş, öyle şaka yapılır mıymış? Yaptım gitti!


Tövbe ya
Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce "Benim için de dua et" deyiveriyorum ve babamın cevabıyla dumur oluyorum. "Kendisi nerede derse ne diyeyim?"

Cadaloz kaynana
İş arkadaşımın düğünündeyiz. Nikah kıyılıyor, imzalar atılıyor, gelin ve damadı tebrik etmek için ayağa kalkıldığında elektrikler kesiliyor. Biz hep beraber "Aaaa!" diye tepki gösterirken, arkadaşımın annesi oldukça yüksek sesle düşüncesini dile getiriyor. "Oğlumun daha ilk dakikadan hayatı karardı."


İki yirmilik
Ailece amcamlara bayram ziyaretine gittik. Konu yaştan açıldı. Yengem de geçen haft a kırk yaşını doldurduğunu söyledi. Amcamın beni krize sokan bomba önerisini aynen aktarıyorum. "Hanım, seni bozdursak da iki yirmilik yapsak nasıl olur?"


30.000 bakımı
Yengemin burun ameliyatından sonra elinde bir demet çiçekle gelen abimin inceliğini, kurduğu cümleyle daha bir iyi anladık. "Hatun kokla bakayım burnun çalışıyor mu?"


Lamba
Dün gece evime giderken yolun tenhalığından olsa gerek kırmızı ışıkta geçtim. Ardından yurdum polisine alkışı hak ettiricek anons: "Bacım o geçtiğin gece lambası değildi, çek sağa."

7 yorum:

Unknown dedi ki...
10 Ekim 2009 05:31

Canım benim harikasın o kadar yoğun
bir günkü.Beni yine tebessüm ettir
din iyiki varsın seni çokkkkk seviyorum kocaman öpüyorum...

NoEngel dedi ki...
10 Ekim 2009 11:03

Merhaba Ferzan Hanım,
Gülmecelerin hepsi güzel ama en çok "mesaj alındı" diye başlığı olanı sevdim. :) Bu eğlendirici paylaşım için teşekkürler.Sağlıcakla ve mutlulukla kalın...

FERZAN dedi ki...
10 Ekim 2009 11:51

canımsın arkadaşım,seni güldürebildiysem bi parça neşe katabildiysem güzel yüreğine ne mutlu bana,selamlar,sevgiler...

FERZAN dedi ki...
10 Ekim 2009 11:53

sevgili noengel kardeşim,bende çok güldüm,kardeşimden mail olarak geldi ben de paylaşmak istedim,biraz neşe katabildiysem ne mutlu bana,selamlar...

élif(keyf-i mutfak) dedi ki...
10 Ekim 2009 13:59

ferzancım iyi geldi yazın..gerçekten çok keyifliydi..sevgiler..

FERZAN dedi ki...
10 Ekim 2009 14:30

elifcim beğenmene sevindim. okuduğumda ben de çok güldüm..

Şengülce dedi ki...
12 Ekim 2009 12:29

canım sayfamda miminnnnnnnnn var..